Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Temperaturlogger

 

Ønsker du en temperaturlogger?

Hvis du kunne tænke dig at tjekke temperaturen i dit sædskab, så vil vi gerne pakke en temperaturlogger i din sædbestilling.Hvis du gerne vil have en temperaturlogger sendt med ud, kan du kontakte enten kundeservice på telefonnr. 7015 9909 eller Helle Winther Rasmussen på telefonnr. 7626 5539 eller e-mail hwr@hatting-as.dk

Måler temperaturen fra sæden bliver pakket
Den lille temperaturlogger bliver startet, når sæden bliver pakket i laboratoriet. Den måler temperaturen i tre døgn, mens den ligger på lager hos Hatting, bliver pakket i bilen, bliver afleveret  og opbevaret hos dig.

Lad temperaturloggeren følge sæden
Når du får en sædpakke med en temperaturlogger i, kan du lægge den i sædskabet sammen med sæden, så sædskabets temperatur bliver tjekket. Loggeren må også gerne komme med i stalden og retur i sædskabet.

Tjek dit eget termometer
Med loggeren følger der et brev med et skema bagpå. Du bedes udfylde nogle punkter vedrørende tidspunkt for modtagelse, opbevaringsforhold og din egen temperaturmåling.


Send retur
Efter tre døgn bedes du sende temperaturlogger og skema retur i den frankerede svarkuvert.


Du får resultatet tilsendt
Temperaturloggerens målinger bliver udlæst hos Hatting, hvorefter du modtager resultatet som en kurve og en kommentar til om det ser fint ud eller om der er noget du bør ændre eller være opmærksom på.
 

De rette temperaturforhold er vigtige for sædens kvalitet. Læs mere på vores notat ”KS-info – Holdbarhed og opbevaring.