Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Private forbrugere
November 2016
Generelle oplysninger

Hatting A/S
CVR. nr. 32 44 14 83
Oensvej 48
8700 Horsens
info@hatting-as.dk
Tlf. 70 15 99 09

Sådan handler du hos os:
For at foretage et køb på www.hattingagro.dk skal du igennem følgende 5 trin:

1.    Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen
2.    Indsat dine personlige oplysninger
3.    Vælg forsendelses- og betalingsmåde
4.    Godkend vores handelsbetingelser
5.    Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

For at handle på www.hattingagro.dk skal du være fyldt 18 år. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre eller værge. På www.hattingagro.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden eller andre spørgsmål, er du velkommen til kontakte kundeservice på tlf. 70 15 99 09.
Kundeservice er åben:
Mandag til Torsdag fra kl. 8.00 til kl. 15.00
Fredag fra kl. 8.00 til kl. 12.00
Søndag fra kl. 9.00 til kl. 12.00

Hvis du ønsker at modage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du sende en e-mail til info@hatting-as.dk.

Betaling
På www.hattingagro.dk kan du betale med Dankort, Mastercard, VISA eller MobilePay. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra www.hattingagro.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Når du handler på www.hattingagro.dk indgås aftaler på dansk.

Levering og fragt
Alle ordrer sendes som pakkepost, og leveres normalt inden for 2-4 dage med PostNord. Du kan vælge at få leveret din pakke direkte til din bopæl, eller at afhente denne på et selvvalgt udleveringssted. Der leveres kun i Danmark. Pallevarer leveres indenfor 10 dage og leveres ikke til øer uden fast broforbindelse.

Priser:
Privatpakker uden omdeling (MyPack Collect):                 DKK 39,-
Privatpakker med omdeling (MyPack Home):                    DKK 69,-

Tillægsfragt

Tillægsfragt betyder, at der på et udvalg af vores varesortiment, vil være en ekstra pris tilknyttet, den enkelte vare. Varen vil være markeret med et gult felt med en tekst, hvor der står tillægsfragt. Det vil tyspisk omfatte pallevarer og andre lign. varer. Du kan via dette link, se priserne på lige netop den vare du ønsker. Klik her for at se prislisten på tillægsfragten.

 

Skulle du være i tvivl om fragtpriser eller levering, så tag kontakt til vores Kundeservice på 7015 9909 i tidsrummet:

Mandag - torsdag:    8.00-15.00
Fredag:                          8.00-12.00
Søndag:                         9.00-12.00

Der er også mulighed for at chatte med Kundeservice i åbningstiden, se chat vindue nederst i venstre hjørne. Udenfor åbningstid er der mulighed for, at sende en mail gennem vores chatfunktion.

 

Ved køb for over DKK 1.500,- leveres din ordre fragtfrit. Vi forbeholder os retten til at foretage dellevering i forbindelse med restordrer. Du skal ikke betale ekstra for dellevering af restordrer. Risikoen for varerne overgår til dig, når du modtager varene. Vær dog opmærksom på, at der kan komme tillægsfragt på selvom, du køber for mere end kr. 1500,-

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.hattingagro.dk.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, at du;
a)    har modtaget din vare;
b)    får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, som leveres enkeltvis; eller
c)    får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse af din ordre give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen kan gives ved at udfylde fortrydelsesformularen på hjemmesiden eller ved at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 15 99 09. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Du kan også fortryde dit køb ved at udfylde denne standardfortrydelsesformular klik her for at hente fortrydelsesformularen, og vedlægge den når du returnerer din ordre til os. Standardfortrydelsesformularen skal kun udfyldes, hvis du gør din fortrydelsesret gældende.

Returnering
Du skal returnere din ordre til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af din ordre. Ved returnering er du ansvarlig for, at varerne er pakket forsvarligt ind. Som udgangspunkt skal varer returneres med samme forsendelsesmetode, som bliver benyttet ved levering.
Hvis du fortryder dit køb, skal varerne sendes til:

Hatting A/S
Oensvej 48
8700 Horsens

Hvad skal jeg sende tilbage?
Du skal fremsende varen, som du ønsker at returnere og vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
1.    Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer, eller har fået et tydeligt personligt præg.
2.    Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt. Der kan derfor ikke returneres åbne foderprodukter.
3.    Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Vi giver ikke pengene tilbage for lægemidler til dyr, f.eks. loppemidler. I henhold til bekendtgørelse om forhandling af visse jern- og vitaminpræparater samt visse antiparasitære lægemidler til dyr uden for apotek, § 12, må der ikke sælges lægemidler til dyr, som er returneret fra en anden kunde. Vi betragter derfor et returneret lægemiddel til dyr som 100 % værdiforringet fra det øjeblik, du modtager varen. Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, som du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. Når du handler på www.hattingagro.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
I tilfælde af reklamation skal varen sendes til:

Hatting A/S
Oensvej 48
8700 Horsens

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er. Dette må gerne være så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn  
Adresse  
Telefonnummer  
E-mail adresse   

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Hatting A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Oplysninger afgivet til www.hattingagro.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Alle informationer afgivet til Hatting A/S opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Hatting A/S og dennes betroede samarbejdspartnere.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din opgivne mailadresse. E-mailadressen videregives ikke til andre. Som registreret hos www.hattingagro.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Hatting A/S via e-mail info@hatting-as.dk