Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Konfirmationstid er gavetid...

 

Nu er det snart! lige om lidt er det den store konfirmationstid. Måske har du ikke helt styr på hvad du skal give konfirmanden, og det kan vi selvfølgelig hjælpe dig med.

Hos Hatting tilbyder vi et stort udvalg af digitale medier, den unge vil sætte stor pris på lækre produkter fra fx. Apple. Apple watch er det helt nye hit, en virkelig lækkert ur, fyldt med alt det digitale, vi kender fra Apple. Ipad er stadig meget inde hos de unge, Ipad'en er et super medie at se fx. Netflix på. Vi har også mærker som Veho en lækker højtaler i et stilfuldt design. 

Et hit blandt pigerne kunne også være Kaj Bojesen og kähler. Skal du til konfirmation ved den aktive konfirmand, så har vi en super smart gave nemlig en fitnes pakke se den her.

Ikke nok med de mange fine gaver så har vi også et stort udvalg af slik, chokolade og vin til den store dag.

 

Du kan oprette dig som kunde via dette link, hvis du er erhvervskunde med moms nummer, Så klik her for at handle online  

Er du allerede kunde kan du gå direkte til webshoppen her  

Har du ikke cvr. nummer kan du stadig handle hos Hatting Agro, det gør du via vores webshop til private klik på linket her    

Du skal være opmærksom på at under privat vises vores priser med moms, og på vores erhvervsside vises priserne uden moms.

 

  

Acer 

Acer er en taiwanesisk hardware- og elektronikvirksomhed, der er specialiseret i avanceret elektronik. Virksomheden blev grundlagt i 1976, og producerer i dag en lang række forskellige produkter. Du kan eksempelvis få en lækker bærbar, stationær computer, tablet og computerskærm. Acer laver også dele til andre producenter, så du kan ofte finde komponenter fra Acer i andre virksomheders produkter. Virksomheden laver produkter til både den almindelige forbruger professionelle og gamere. Skal du bruge en computer eller tablet til hverdagsbrug, gør designet af de forskellige produkter fra virksomheden, at de er nemme at transportere og bruge i hverdagen. Med et produkt fra Acer får du dog ikke kun ekstraordinær performance. Du får også prisvindende design. Virksomheden har nemlig en lang tradition for banebrydende og elegante designs, og det har blandt andet resulteret i flere af de prestigefyldte Red Dot Awards. Acer laver ikke kun solid hardware til diverse devices. De arbejder også løbende på at udvikle software, der gør dit digitale liv til en leg. De har også lavet partnerskaber med blandt andre Windows og Android, så du kan få de allerbedste værktøjer. Det betyder, at du altid kan finde et produkt fra Acer til dit specifikke behov.