Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Firmaprofil

Hatting A/S er Europas største producent af ornesæd og er en del af Danish Agro-koncernen, som består af en række agroindustrielle selskaber i ind- og udland. Vores formål er produktion og salg af ornesæd til kunstig sædoverføring, samt salg af Farm Supply produkter hovedsagelig til svineproducenter i Danmark og i de nordeuropæiske lande.

 

Hatting A/S er en landsdækkende virksomhed med 10 afdelinger i Danmark og 1 afdeling i Tyskland med i alt ca. 280 medarbejdere. Vi forventer i 2016 en omsætning på ca. 370 mio. kr. heraf er 1/3 salg af Farm Supply, som består af en bred vifte af produkter til landbruget, lige fra staldudstyr og rengøringsmidler til computere og husholdningsartikler. Vores markedsandel for salg af ornesæd i Danmark er over 76 pct. Desuden producerer og sælger vi sæd i Tyskland og eksporterer sæd til flere land i både Øst- og Vesteuropa.  

 

Vi råder over nogle af verdens bedste orner, fordi vi samarbejder med DanAvl, der er et af verdens førende avlsselskaber. Dette danske genmateriale sikrer levering af de bedste grise med de egenskaber, som både producenter, slagterier og forbrugere efterspørger.

 

Vores primære kunder er ca. 2.000 svineproducenter i Danmark.  Vi sælger 5,4 mio. sæddoser om året, der sammen med Farm Supply produkter leveres direkte til kunderne med vores egen vognpark. Desuden har vi også fokus på andre segmenter med produktionsdyr, som vi leverer Farm Supply produkter til. 

Se Hatting's virksomhedspræsentation her