Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvordan får du dine varer leveret

 

Hatting Agro Privat er ikke en fysisk butik, derfor er det ikke muligt at komme fysisk til Hatting og bestille samt afhente vare, men vi har gjort det nemt for dig, et par klik på www.hattingagro.dk og wupti vi leverer varerne til dig med PostNord.

Når du er privat kunde kan du betale med kreditkort og mobilepay. Vi sender med PostNord og du kan vælge følgende muligheder:

MyPack Collect, levering uden omdeling, til en pakkeshop efter dit ønske:       kr. 39,- 

MyPack Home, levering med omdeling til din adresse:                                              kr. 69,-

PostNord leverer som udgangspunkt fra dag til dag.

 

Tillægsfragt:

Tillægsfragt betyder, at der på et udvalg af vores varesortiment, vil være en ekstra pris tilknyttet, den enkelte vare. Varen vil være markeret med et gult felt med en tekst, hvor der står tillægsfragt. Det vil tyspisk omfatte pallevarer og andre lign. varer. Du kan via dette link, se priserne på lige netop den vare du ønsker. Klik her for at se prislisten på tillægsfragten.

Køber du for mere end kr. 1.500,- leverer vi din ordre fragtfrit. Vær dog opmærksom på, at der kan komme tillægsfragt på selvom, du køber for mere end kr. 1500,-

Skulle du være i tvivl om fragtpriser eller levering, så tag kontakt til vores Kundeservice på 7015 9909 i tidsrummet:

Mandag - torsdag:    8.00-15.00
Fredag:                          8.00-12.00
Søndag:                         9.00-12.00

Der er også mulighed for at chatte med Kundeservice i åbningstiden, se chat vindue nederst i venstre hjørne. Udenfor åbningstid er der mulighed for, at sende en mail gennem vores chatfunktion. Du kan også altid sende en mail på: info@hatting-as.dk

Har du et CVR nummer kan du blive oprettet som kunde på vores erhvevsside, bliv erhvervskunde her.