Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Firmaprofil

Hatting A/S er en af Europas største producent af ornesæd og er en del af Danish Agro-koncernen, som består af en række agroindustrielle selskaber i ind- og udland. Vores formål er produktion og salg af ornesæd til kunstig sædoverføring, samt salg af Farm Supply produkter hovedsagelig til svineproducenter i Danmark og i de nordeuropæiske lande.

 

Hatting A/S er en landsdækkende virksomhed med 10 afdelinger i Danmark med i alt ca. 280 medarbejdere. Vi havde i 2018 en omsætning på ca. 320 mio. kr. heraf er 1/3 salg af Farm Supply, som består af en bred vifte af produkter til landbruget, lige fra staldudstyr og rengøringsmidler til computere og husholdningsartikler. Vores markedsandel for salg af ornesæd i Danmark er lige over 72 pct. Desuden eksporterer sæd gennem DanBred til flere land i både Øst- og Vesteuropa.  

 

Vi råder over nogle af verdens bedste orner, fordi vi samarbejder med DanBred, der er et af verdens førende avlsselskaber. Dette danske genmateriale sikrer levering af de bedste grise med de egenskaber, som både producenter, slagterier og forbrugere efterspørger.

 

Vores primære kunder er ca. 1.200 svineproducenter i Danmark.  Vi sælger ca. 4,6 mio. sæddoser om året, der sammen med Farm Supply produkter leveres direkte til kunderne med vores egen vognpark. 

Se Hatting's virksomhedspræsentation her