Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Firmaprofil

 

Hatting A/S er en af Europas største producenter af ornesæd og er en del af Danish Agro-koncernen, som består af en række agroindustrielle selskaber i ind- og udland. Vores formål er produktion og salg af ornesæd til kunstig sædoverføring, samt salg af farm supply-produkter hovedsagelig til svineproducenter i Danmark og i de nordeuropæiske lande.

Hatting A/S er en landsdækkende virksomhed med 9 afdelinger i Danmark med i alt ca. 230 medarbejdere. Omsætningen ligger på ca. 260 mio. kr. heraf er 1/3 salg af farm supply-produkter, som består af en bred vifte af produkter til landbruget, lige fra staldudstyr og rengøringsmidler til computere og husholdningsartikler. Vores markedsandel for salg af ornesæd i Danmark er lidt over 70 procent. Desuden eksporterer vi sæd gennem DanBred til flere land i såvel Europa som resten af verden.

Vi råder over nogle af verdens bedste orner, fordi vi samarbejder med DanBred, et af verdens førende avlsselskaber. Dette danske genmateriale sikrer levering af de bedste grise med de egenskaber, som både producenter, slagterier og forbrugere efterspørger.

Vores primære kunder er ca. 1.100 svineproducenter i Danmark. Vi sælger godt 4 mio. sæddoser om året, der sammen med farm supply-produkter leveres direkte til kunderne med vores egen vognpark.

 

Se vores præsentationsvideo her:

 

Links:

DanBred

Danish Agro

Vilomix Holding